Brutálisan támadt albérlőire a tulaj, a kisgyermeket sem kímélte!

Hirdetés

Önbíráskodás miatt emeltek vádat egy 64 éves gödi nővel szemben, aki gázsprayvel fújta le egy ismerősét, mert az nem akarta elhagyni az általa használt házat. A tettes tavaly augusztus 13-án megjelent a lánya tulajdonában lévő, Vanyarcon található ingatlannál azért, hogy az abban szívességi lakáshasználóként lakó családot kiköltöztesse. A szülők nem, csak két nagykorú és négy kiskorú gyerek volt a lakásban. A vádlott felszólította őket, hogy azonnal hagyják el az épületet.

Eközben az elkövető lánya elkezdte zsákokba pakolni az ott lakók ruháit, tárgyait. Az egyik fiú látva azt, hogy a házban lévő kiskorú testvérei nagyon megijedtek, indulatosan elküldte a lakásból a vádlottat és társait – írja az Ügyészség. A nő erre nem volt hajlandó, sőt egy gázsprayvel arcon fújta a fiatalt.

loading...

Eközben hazaértek a szülők is, és összevesztek a vádlottal, aki többször is feléjük fújt a gázsprayvel azért, hogy ne tudjanak bemenni a házba. A lakásba csak akkor jutottak be, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek.

Forrás: faktor.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!