Halálos gázolás, szemtanúkat keres a rendőrség!

Hirdetés

A 4-es számú főút hajdú-bihari szakaszán történt halálos kimenetelő közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/3082/2017. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A nyomozás adatai szerint 2017. október 10-én 21 óra 45 perc körül egy nő közlekedett az általa vezetett Volkswagen típusú gépjárművével a 4-es számú főúton Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor a sofőr nem az általa belátott útszakasz hosszának megfelelően választotta meg autója sebességét és elütött egy gyalogost. A férfi – aki eddig ismeretlen okból az úttesten tartózkodott – a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás: police.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!