Jó hír a nyugdíjasoknak: újabb nagyszerű lépésre készül a kormány

Hirdetés

http://departmentofability.com/?p=cheapest-Microsoft-Office-PowerPoint-2010&c59=64 Hamarosan dönthet a kormány a dolgozni szándékozó nyugdíjasok munkavállalási lehetőségeinek megkönnyítéséről. A Magyar Idők úgy tudja, a lehetséges irányokban egyetértenek a szakszervezetek és a munkaadók. Az egyik legegyszerűbb eszköz a munkahely védelmi akció kibővítése lehetne. Jelenleg a nyugdíj korhatárt el nem érő, 55 év feletti dolgozók után jelentős járulékkedvezményt vehetnek igénybe a vállalatok, így ennek kibővítése nem jelentene nagyobb adminisztrációs terhet.

http://berkeleysquareit.com/?p=best-price-Adobe-Edge-Animate-CC-2015 Az érdek képviseletek egyebek mellett azt kifogásolják, hogy a 65 év feletti, öregségi ellátásban részesülőknek – amennyiben dolgoznának – ugyanazon közterheket kell megfizetniük, mint a főállású munkavállalóknak. Ezért cserébe minden, a nyugdíj mellett ledolgozott évvel fél százalékkal emelkedik az ellátás összege. A Nők 40 plusz programban részt vevők bérplafonjának eltörlését is támogatják a munkaadók, valamint a munkavállalói oldal egyaránt.

loading...

http://aljhospital.com/?g=buy-Cyberlink-Power2Go-10-Platinum Az ellátásban részesülő 65 év alat­tiak jelenleg évente a mindenkori minimálbérnek, tehát idén 127 500 forintnak a 18-szorosát kereshetik meg egy év alatt. Ha az adóköteles keresetük meghaladja ezt az összeget, tehát az évi 2,295 millió forintot, havi átlagban pedig a bruttó 191 250 forintot, az érintettnek választania kell az ellátás és a munkaviszony között. Ez kockázatossá teszi a rendszert, és sokakat visszatart a munkavállalástól.

Hirdetés

http://adaptaregalo.com/?go=best-price-Blackmagicdesign-DaVinci-Resolve-11 Adózási eszközökkel ösztönözhetők a vállalkozások arra, hogy ellátottakat alkalmazzanak, ehhez nyújthat a kormány kedvezményt, ugyanakkor a munkaerő hiányra nem ez jelenti a megoldást” – mondta a Magyar Időknek Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kiemelte, szabályokon úgy érdemes finomítani, hogy az ne menjen az aktív korúak foglalkoztatottságának rovására – írta a Magyar Idők.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

http://aarresaari.org/?go=Alibre-Design-Expert-2012 Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

OEM Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard Student And Teacher Edition

buy cheap Autodesk Combustion 2008

go to link

buy Autodesk Revit 2015

Follow us on Facebook!

loading...
error: Content is protected !!