Kiderült, hogy miért gázolta el a HÉV a 15 éves lányt! Az ok visszatérő, a baj megelőzhető lett volna!

Hirdetés

A 15 éves lányt Kistarcsánál gázolta el a HÉV. Súlyosan megsérült. Most is életveszélyben, mély altatásban van. Szemtanúk szerint zenét hallgatott a fülhallgatóján, ezért nem vette észre, hogy közeledik a HÉV. A TV2 hírműsora, a Tények szerint még mindig mély altatásban tartják.

A gödöllői HÉV csütörtök reggel gázolta el a 15 éves lányt, akinek a Tények információi szerint a lába sérült meg olyan súlyosan, hogy még mély altatásban tartják.Vért is gyűjtöttek neki az interneten, amiből a családja szerint hamar összegyűlt az a mennyiség, amire szüksége volt.

Egy nappal a baleset után a szemtanúk azt mondták, hogy a kislány mobilozott és zenét hallgatott, amikor át akart menni az átjárón. A HÉV vezetője észrevette, hogy közeledik, de hiába dudált, Virág nem hallotta meg. 

Egyre többször fordul elő baleset amiatt, mert valaki hangosan hallgat zenét fülhallgatóval és nem veszi észre a rá leselkedő veszélyt. Májusban egy 34 éves férfit gázolt halálra a gödöllői HÉV. Szemtanúk szerint neki is dudált a vezető, de hiába. Esélye sem volt a túlélésre, szó szerint maga alá gyűrte a vonat. Tavaly augusztusban pedig egy 37 éves édesanyát gázolt el a HÉV, amikor a budakalászi megálló közelében megpróbált átrohanni a síneken. A Tények úgy tudja, rohanás közbenő is zenét hallgatott és még a telefonját is nyomkodta.

Két évvel ezelőtt egy 15 éves fiú lett hasonló helyzetben baleset áldozata. Ő is a HÉV síneken sétált és zenét hallgatott. Egy évvel ezelőtt pedig egy zenét hallgató lány lépett egy szirénázó mentőautó elé. Neki szerencséje volt, mert időben észrevette a mentőt.

Hirdetés

Forrás: origo.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!