Meglepő bejelentést tett Barack Obama! Az egész világra hatással lesz!

Hirdetés

Barack Obama bejelentette: visszatér a politikai életbe.

A volt elnök ma New Jerseyben és Virginiában szólal fel pártja kormányzó-jelöltjei mellett. Mindkét szövetségi államban ugyanis november 7-én lesznek a voksolások, és pillanatnyilag mindkét államban a Demokrata Párt jelöltjeinek előnyét jelzik a felmérések.

loading...

Barack Obama a Fehér Házból történt januári távozása óta nem nagyon vett részt az országos politikában. Három hónapig szabadságon volt, majd emlékiratai összeállításába fogott, és csak nagyon ritkán szólalt meg, akkor is nagyobb horderejű ügyekben. Például a klímaváltozás, vagy az egészségbiztosítás kérdéseiben hallatta hangját.

A volt elnök a demokrata párti szavazók körében változatlanul nagy támogatottságot tudhat magáénak, sőt egyes médiumokban a feleségét, Michelle Obamát még lehetséges elnökjelöltként is gyakran említik

Hirdetés
Hirdetés
loading...

One thought on “Meglepő bejelentést tett Barack Obama! Az egész világra hatással lesz!

  • 20/10/2017 at 17:03
    Permalink

    Valószínű, hogy Izrael nem örül a fekália visszatéréséhez. Ha magas pozicióba kerül akkor megvalósul a nagy közel keleti háború amelyben az emberiség egyharmada fog elpusztulni, hét hónapig csak a hullákat fogják temetni. (Ezékiel 38-39-s prófécia) (Góg- Magóg háború) A Góg az egy vezér és rang, az pedig obama a nobel békedíjas gonosz fekália, aki a világ összes muszlimaival izrael ellen fordul.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!