Nincs kétség, Brüsszel a migránsok betelepítésén dolgozik, kötelező, felső határ nélküli kvóta lesz!

Hirdetés

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, létezik a terv: Kötelező, vég nélküli, állandó és felső határ nélküli elosztási kvótát akarnak bevezetni! 

Ezzel a döntéssel Európa biztonságának totális feladása történt!

Az elmúlt két évben Európában 27 jelentős terrorcselekmény történt – emlékeztetett Szijjártó Péter

Az Európai Parlament jogi ügyekkel foglalkozó szakbizottságának döntése után senkiben nem lehet kétség, hogy létezik az a terv, amelynek alapján Brüsszel a menekültek betelepítésén dolgozik – mondta Szijjártó Péter

külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Hirdetés

A külügyminiszter közölte, olyan döntés született, amely több milliónyi illegális bevándorló előtt nyitja meg az utat Európa felé.

Ráadásul egy kötelező, vég nélküli, állandó és felső határ nélküli elosztási kvótát akarnak bevezetni – tette hozzá.

Szijjártó Péter kijelentette: ezzel a döntéssel Európa biztonságának totális feladása történt, hiszen eddig legalább a szavak szintjén egyetértés volt abban, hogy az illegális és gazdasági bevándorlók, valamint a menekültek között különbséget kell tenni, mostanra viszont ez is megszűnt.

Emlékeztetett arra, az elmúlt két évben Európában 27 jelentős terrorcselekmény történt, amelyek 330 halálos áldozatot követeltek, és 1300-an sérültek meg.

„Márpedig ezek a terrorcselekmények közvetlen és szoros összefüggésben állnak az illegális bevándorlással, hiszen az illegális bevándorlás lehetőséget adott a terrorszervezeteknek arra, hogy a harcosaikat (…) elküldjék Európába” hangsúlyozta.

Szijjártó Péter szólt arról is, az uniós tagállamok kormányfői nem engedhetik meg maguknak, hogy elszakadjanak a valóságtól, illetve a választói akarattól; nem csoda, hogy szerte Európában a polgárok egyre nagyobb mértékben utasítják el az illegális bevándorlást.

Forrás: magyaridok.hu

Hirdetés
loading...

One thought on “Nincs kétség, Brüsszel a migránsok betelepítésén dolgozik, kötelező, felső határ nélküli kvóta lesz!

  • 23/10/2017 at 18:52
    Permalink

    Miért követ el Európa öngyikosságot ? Ez a folyamat a kontinens teljes átalakulásához, a nyugati létforma, kultúra, társadalmi értékek, teljes megsemmisüléséhez vezet. Az EU vezetői valami megmondhatatlan, és minden értelmet nélkülöző ámokfutásában rohan egy borzalmas végzet felé. Vajjon lesznek-e elegen akik Magyarország Lengyelország, Csehország példájára azt mondják, hogy ELÉG VOLT ?

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!