Peller Mariann felmondott – mi áll a háttérben?

Hirdetés

A közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, hogy otthagyja rádiós munkáját. A Talpra magyar hallgatói nem találkozhatnak vele többet az éterben.  Azt is elárulta, hogy miért döntött így:

Hosszas gondolkodás után, nyár végére, megszületett bennem az egyáltalán nem könnyű döntés, miszerint a vállalt feladataim közül el kell engednem valamit annak érdekében, hogy anyaként és dolgozó nőként is 100%-ban helyt tudjak állni. Sajnos, én nem tudtam könnyedén beletörődni abba, hogy reggelente nem tudok ott lenni, amikor a kisfiaim ébrednek, nem tudom elkészíteni nekik a reggeli kakaót, nem tudok velük lenni, hogy elindítsam a napjukat.
Ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elköszönök a reggeli rádiózástól

-írta a műsorvezető

Peller Mariann Budapesten született,  magyar műsorvezető és színész. 2005-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol 2009-ben végzett, Bárdos András osztályában Televízió műsorvezető, rendező szakon. 2008 őszén debütált az RTL Klub-on a Fogd a pénzt és fuss! című játékában. 2016. május 30-a óta a Petőfi Rádió Talpra magyar! című reggeli műsorának az egyik műsorvezetője Harsányi Levente és Kardos-Horváth János mellett.

Forrás: 24.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!