Több ezer ember kiirtására készül az Iszlám Állam!

Hirdetés

Gyász és vér – erre készül az Iszlám Állam

“Nagy dur­ra­násra” ké­szül­nek a ter­ro­ris­ták: egyet­len ak­ci­ó­ban akar­nak több ezer em­bert meg­gyil­kolni – ál­lítja az ame­ri­kai bel­biz­ton­sági mi­nisz­ter.

Elaine Duke szerint az Iszlám Állam célja, hogy a 2996 halálos áldozattal járó 9/11-hez hasonló terrortámadást vigyen végbe – ehhez azonban pénz, idő és tűpontos terv kell. Hogy a világot addig is rettegésben tartsák és a híveik vérszomja se csökkenjen, kisebb merényletekkel hívják fel magukra a figyelmet: késelésekkel, gázolásokkal. De a cél egy újabb utasszállító eltérítése.

Duke szerint az amerikai terrorfenyegetettség a 9/11-es idők szintjén áll, és ha meg akarják védeni a hazájukat, a lehető legszigorúbb szabályokat kell meghozniuk. Elismerte, hogy ez az EU-n belül nehezebben megvalósítható, ahol a személyek és áruk szabad mozgása alapjog, de az Egyesült Államok inkább korlátokat állít, mint hogy az emberek biztonságát veszélyeztesse.

Duke egy nappal azután beszélt a tömegpusztítással járó merényletről, hogy a brit titkosszolgálat igazgatója, Andrew Parker közölte: a britek bármikor elszenvedhetnek egy újabb terrortámadást.

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!