Több ezer ember kiirtására készül az Iszlám Állam!

Hirdetés

Gyász és vér – erre készül az Iszlám Állam

click “Nagy dur­ra­násra” ké­szül­nek a ter­ro­ris­ták: egyet­len ak­ci­ó­ban akar­nak több ezer em­bert meg­gyil­kolni – ál­lítja az ame­ri­kai bel­biz­ton­sági mi­nisz­ter.

follow site Elaine Duke szerint az Iszlám Állam célja, hogy a 2996 halálos áldozattal járó 9/11-hez hasonló terrortámadást vigyen végbe – ehhez azonban pénz, idő és tűpontos terv kell. Hogy a világot addig is rettegésben tartsák és a híveik vérszomja se csökkenjen, kisebb merényletekkel hívják fel magukra a figyelmet: késelésekkel, gázolásokkal. De  enter site a cél egy újabb utasszállító eltérítése.

loading...

best price Autodesk Fabrication CADmep 2018 Duke szerint az amerikai terrorfenyegetettség a 9/11-es idők szintjén áll, és ha meg akarják védeni a hazájukat, a lehető legszigorúbb szabályokat kell meghozniuk. Elismerte, hogy ez az EU-n belül nehezebben megvalósítható, ahol a személyek és áruk szabad mozgása alapjog, de az Egyesült Államok inkább korlátokat állít, mint hogy az emberek biztonságát veszélyeztesse.

Hirdetés

best price Panic Coda 2 Duke egy nappal azután beszélt a tömegpusztítással járó merényletről, hogy a brit titkosszolgálat igazgatója, Andrew Parker közölte: a britek bármikor elszenvedhetnek egy újabb terrortámadást.

http://aljhospital.com/?g=Adobe-Flash-Catalyst-CS5-discount Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

http://evfta.com/?p=where-to-buy-Autodesk-Inventor-LT-2016&25e=57 Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

go to link

best price Pinnacle Studio 17 Ultimate

Follow us on Facebook!

loading...
error: Content is protected !!