Újabb megdöbbentő zaklatásra derült fény a sztárvilágban!

Hirdetés

Sárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak,

Sársodi Lilla színésznő vallomása sokakat ugyanerre késztetett. Nyáry Krisztián író is beszámolt történetéről, most pedig Czutor Zoli írta le Facebook-oldalán az elmúlt 30 év tapasztalatait.

“Ma szépen végiggondoltam azt a 80-100 esetet az elmúlt bő 30 évből, amikorváratlanul az ágyékomra tette a kezét egy nő, kéretlenül elkezdett masszírozni a munkahelyemen egy másik idegen csaj,vagy iskolában egy harmadik. Amikor megharapdálta a számat és/vagy a nyakamat a mosdóra menet egy ötödik-hatodik, vagy a megvalósuló szextől tette függővé, hogy megad-e egy támogatást egy államtitkárságon dolgozó hölgy még 200X-ben (végül nem támogattak), médiában egy producer felesége azzal feltétellel ígért szereplést, ha megd***m (nem szerepeltem aztán),számtalanszor akaratom, kérésem és vágyaim ellenére pucsítva tolakodtak az ölembe hölgyeka legváratlanabb helyeken, táncolni rángattak, amikor utálok. Falhoz löktek és rám másztak ismeretlen csajok, mert “úgy látták”, hogy én erre vágyom” – írja posztjában Czutor Zoli, és itt még nincs vége. Fotókat küldtek, és fenyegették őt, miközben ő soha nem erőszakoskodott senkivel az életében. Mindezek ellenére ő nem érzi magát áldozatnak.Visszafordíthatatlanul mocskos egy világban éltem/nőttem fel.Ezek szerint áldozatként, AMIT ÉN MINDEZEK ELLENÉRE SEM ÉREZTEM. Nem érzek késztetést, hogy bármelyik zaklatómnak, keserűséget okozó nőnek, bosszantó asszonynak, rémesen tolakodó fiatal lánynak ideírjam a nevét. Mert attól szégyellném csak magam igazán” – tette hozzá a zenész, aki egyáltalán nem árzi magát sérültnek. A hozzászólások között pedig még azt is leszögezi, hogy ez a poszt azért jött létre, mert sokan elvonják a figyelmet az igazi  áldozatokról a súlytalanabb ügyek túldramatizálásával.

Forrás: life.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!