A fővárosban a FIDESZ vezet!

Hirdetés

Vezet a Fidesz-KDNP a biztos szavazók körében a fővárosban, a kormánypártokra 45 százalék szavazna, ha most tartanák a választásokat.   

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása  alapján a második helyért lényegében négyes holtverseny alakult ki az MSZP 13, az LMP 11 és a DK 10 százalékos eredményét nézve, de a Momentumra is 7 százalék szavazna a fővárosban.

A Nézőpont Intézet 2017. október 17. és november 12. között készített közvélemény-kutatást Budapesten. Mindennek abból a szempontból van jelentősége, hogy itt él a választókorú népesség ötöde.

A fővárosban az MSZP-vel 8, a DK-val és az LMP-vel 6-6, míg a Momentummal 4 százalék szimpatizál.

Vona Gábor pártjával, a Jobbikkal, országosan a teljes felnőtt népesség egytizede szimpatizál, Budapesten viszont csak 4 százalék.

Hirdetés

A legvalószínűbb listás eredmények alapján a kormánypártok 45 százalékon állnak, ami szintén azonos az országosan mért 44 százalékos eredménnyel.

A felmérés alapján a második helyért lényegében négyes holtverseny alakult ki az MSZP 13, az LMP 11 és a DK 10 százalékos eredményét nézve, de a Momentumra is 7 százalék szavazna a fővárosban.

 

Forrás: atv.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!