A világhatalmi elit már a civilizáció halálát követő életre készül!

Hirdetés

Hatalmi átrendeződések, titkos szövetségek, és sebtében épülő szuperbunkerek… A szupergazdag oligarcha réteg evakuálása zajlik a társadalomból…A szupergazdag réteg mára már alig, vagy egyáltalán nem érintkezik azzal a társadalmi réteggel, melyből annak idején, évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt kivált.

A fejlett nyugat modern életvitelű társadalma ugyanis haldoklik. Eme haldokló, egyre inkább terméketlen társadalomra pedig úgy tekintenek, mint a pestisre, mellyel érintkezni bűn, és üldözendő. A nyugat mindén ideológiáját veszni hagyják, sőt, segítenek felégetni a nyugat elleni keletről érkező hadjárat keretében. A szupergazdag oligarcha réteg már rég tudott arról, hogy a keleti veszedelem az egész bolygót be fogja kebelezni, és hogy a nyugati civilizáció ebbe fog belebukni. Ezért is függetlenítette magát a társadalomtól világszerte, és ezért kezdtek el mérhetetlen vagyonokat felhalmozni. Mára ott tartunk, hogy a világ vagyonának 95%-a az ő kezükben van.

Világhatalmi uralkodásra rendezkedtek be.

Tudják, hogy az egykor fejlett, virágzó nyugat romjain majd muszlim és keletről érkező csőcselék fog rágódni, akik jók lesznek arra, hogy rabszolgaként, a szabadság és a viszonylagos jólét illúziójába ringathatók legyenek, hogy az ÚJ világrend hatalmi érdekeit és a felső tízezer kényelmét szolgálják majd ebben az új világban. Sokak szerint a globalizmus már eleve egy börtön volt a nemzetek számára. egy határtalan börtön, a maga módján, vagy egy óriási sírgödör, melynek nem lehetett látni a széleit, így mindenki azt gondolta, hogy a paradicsomban van.

De lassan üt a nyugati civilizáció utolsó órája.

Hirdetés

Erről tudván a világhatalmi elit nagy léptékben vásárol fel földeket, hatalmas óvóhelyeket húznak fel ezeken a vidékeken, ahol akár egy atomkatasztrófát is át lehet majd vészelni.

Forrás: avilagtitkai.com

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!