Az EU legfőbb vezetői beverték az utolsó szöget Európa koporsójába

Hirdetés

Minden eddiginél nagyobb mértékű lehet az elkövetkező időkben a bevándorlás. Végleg eldőlt a kontinens sorsa. Világok fognak összecsapni.

Az EU főbb vezetői ugyanis egy EU csúcson döntötték el Európa halálra ítélésének kérdését. Olyan dolgot írtak alá, ami az utolsó koporsószeget jelentheti Európának

Az afrikai bevándorlóknak mostantól sokkal könnyebb lesz Európába jutniuk az új megállapodás szerint, melyet Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és két afrikai ország, Csád és Niger vezetője írt alá.

Ez azt jelenti, hogy az afrikai menedékkérők immáron legálisan juthatnak át az EU-ba, mert az unió mindent le is papíroz nekik. Mi ez, ha nem egy mesterséges, célzott betelepítés, mely egész Európa népe ellen zajlik? Ki akarják cserélni az évezredes európai eszméket muszlim, és egyéb keletről és Afrikából importált kultúrára, barbarizmusra.

Azok a migránsok pedig, akiknek a kérelmét elutasították minden bizonnyal, ahogy eddig is embercsempészek segítségével fognak Európába jutni. Hogy ez tényleg a nemzetállamok végét jelentheti-e, még nem tudni, de sokan egyfajta támadásként fogják fel a dolgot, míg mások arra hívták fel a figyelmet, hogy az EU szándékos kivéreztetése zajlik.

Hirdetés

 

Forrás: avilagtitkai.com

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!