Botrány a Parlamentben -a Jobbik már lövetni akart!

Hirdetés

Lö­vetni és ve­re­kedni akar­tak a Job­bi­ko­sok a Par­la­ment­ben

Ki gon­dolta volna, hogy még lehet fo­kozni a par­la­menti viták hevét. A Job­bik kép­vi­se­lői már a leg­ke­vésbé sem fog­ják vissza ma­gu­kat.

loading...

A botrány úgy robbant ki, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos meg kívánta volna  akadályozni Németh Szilárd felszólalását. Németh Szilád arról beszélt a parlamentben, hogy a baloldal megszavazta a kötelező betelepítési kvótát az Európai Parlamentben. A két LMP-s politikus házszabályellenes módon „hazudsz” feliratot tartott a fideszes politikus mögé, így próbálták lehetetlenné tenni a felszólalást. Szél Bernadett és Hadházy Ákos azonban elfeledkezett arról, hogy az LMP európai parlamenti képviselője  korábban megszavazta  a kötelező betelepítési kvótát!

Erről az LMP-s Meszerics Tamás a Klubrádióban beszélt: „Kibontakozóban van egy olyan megoldás, amit a magyar közbeszédben le lehet egyszerűsíteni a kvótára. Ez gyakorlatilag nem megy máshogy, minthogy megállapítjuk, hogy mi lenne bármelyik tagállamnak a méltányos részvétel ebben az ügyben. És ez nem megy máshogy, mint kvótával.”

Szél Bernadett a kényelmetlen helyzettől annyira elveszítette a fejét, hogy feljelentéssel is megfenyegette a Fidesz politikusát: „Kérsz egy feljelentést, Szilárd?”

Hirdetés

Ezután a durva zsidózásáról elhíresült Apáti István jobbikos képviselő agresszív hangnemben fenyegetőzve, erőszakra buzdítva azt kiáltotta Németh Szilárd fideszes politikusnak hogy „Mutasd meg, hogy tudsz birkózni!”.

A házszabálysértésre az ülést vezető Jakab István többször is felhívta a figyelmet, azonban az LMP-s politikusok erre teljesen fittyet hánytak. Többen  ezután azt javasolták, hogy vezessék ki őket a teremből.

Erre Gyöngyösi Márton aJobbik képviselője   azt kiabálta be: „Sőt, lelövetni őket!”

Forrás: ripost.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!