Angyali üzenet: Fogadd a változást – lépj át a Boldogság kapuján, az új évben

Hirdetés

Angyali üzenet: Varázslatos december búcsút int s hamarosan kinyitja kapuját az új évnek, egy új kezdetnek, kezdetét veszi egy új év!

Új remények, új álmok, új szerelmek, új lehetőségek születnek! Minden meg, és átfordul. Különleges időszak veszi kezdetét, hol az érzések, az érzelmek felszínre kerülnek s megszületnek az új remények, melyek új életet teremtenek!

A 2018-as év sok Lélek számára a nagy tanulás, tapasztalás időszakának kapuját megnyitja! Ki eddig nem tudta, most megtanulja: legyőzhetetlen a szerelem s a szeretet hatalma! Ez az év az érzések, érzelmek éve, szenvedélyek elengedése, letisztulás, megtisztulás, az érzések varázsa. Az érzelmek átalakulása s annak áramlása, mi a világ változását átformálja! Az emberiség hátrahagyja az anyagi vágy világának fogságát, mely eddig fogva tartotta s figyelmét az érzelmi, szellemi fejlődés, mi meghatározza!
Mi a fájdalom s mi szenvedés, és mi a szeretet hatalma? Ez az év rávilágít arra, hogy milyen fontos az együttérzés, a szeretet s a szerelem áramlása! Egy új korszak kapuja nyílik meg a Lélek s az Emberiség számára!

Mi alvó, életre kel, hogy a legendák s a mesék által visszaigazolja, hogy a korok változása örök igazságokat, tanításokat hordoz magában!
Most minden a szerelemről, a szeretetről szól!

Oszd meg másokkal is ha tetszett!

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!