Most érkezett: Zsúfolt piacot bombáztak le – rengeteg halott!

Hirdetés

where can i buy Autodesk Alias AutoStudio 2015 Zsúfolt piacot bombázott az arab koalíció kedden Jemen délnyugati részén. A légicsapásban többen meghaltak és megsebesültek – közölték helyi egészségügyi források.

go here A halottak számáról ellentmondóak a hírek: legalább 15-ről tudni, de van olyan forrás, amely több mint 40-et említ. A légicsapásban az eddigi jelentések szerint 59-en sebesültek meg.

loading...

http://citydiamondcontracting.org/?oem=download-Autodesk-Robot-Structural-Analysis-Professional-2011&5a0=01 Abdel Rehim asz-Szamie egészségügyi tisztségviselő elmondta, hogy az áldozatok civilek és húszi lázadók voltak. A húszi felkelők korábban azt állították, hogy a bombázásban kizárólag civilek, köztük gyerekek és nők haltak meg. A húszik szócsövének számító Maszirah tévécsatorna több mint 50 polgári halottról számolt be.

Hirdetés

follow site A jemeni fővárostól, Szanaától 275 kilométerre délre található Taizban évek óta véres összecsapások zajlanak az Irán pártfogását élvező síita húszi lázadók és a Szaúd-Arábia támogatta kormányerők között.

http://departmentofability.com/?p=cheapest-Adobe-ColdFusion-Builder-2&1de=6b Az elmúlt napokban az arab koalíció légiereje több jemeni tartományt hevesen bombázott. Az al-Dzsazíra hírcsatorna úgy tudja, hogy országszerte legalább 71-en haltak meg az elmúlt 48 órában ezekben a légicsapásokban. Vasárnap 51 támadásban 48-an haltak meg, köztük 11 gyerek vesztette életét.

where can i buy Microsoft Office 2007 Enterprise A több mint két és fél éve tartó jemeni polgárháborúban eddig legalább tízezren haltak meg. Az összecsapások miatt hárommillióan kényszerültek arra, hogy elmeneküljenek otthonukból.

follow site Forrás: hvg.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

source url Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

go site

Follow us on Facebook!

loading...
error: Content is protected !!