Nagy bejelentést tett Szörényi Levente – erre senki nem számított!

Hirdetés

Szörényi Levente  tizennégy év után újra összeáll a Fonográf zenekarral! A beatkorszak legendás bandájának frontembere a Vasárnapi Blikknek bevallotta, valószínűleg zenei pályafutása végén tart.

Ebben a korban már szívesebben ücsörögnék otthon, de a nézők, a rajongók kedvéért még egyszer felmegyünk a színpadra a Fonográffal, amely csapattal utoljára 2014-ben játszottunk együtt – harangozta be a február 16-i koncertet Szörényi. – A zenei pályán már nincsenek nagy terveim, pont elég, amit létrehoztunk, sőt lehet még sok is! Az Illés már elbúcsúzott az Illés 50-nel 2014-ben, a Fonográfban még egyben vagyunk, így mindenki folyton nyaggatott, hogy játsszunk már. Beleálltunk, de ezen a koncerten nemcsak a számok az érdekesek, hanem az élő zene varázsa és a nézőkkel többnyire egy korosztályú zenekar jelenléte. A nosztalgia mindent visz!

Szörényi megsúgta, még ma is ideológiai nézetkülönbségekbe ütközik szerzőtársával, Bródy Jánossal, de állítása szerint az idő múlásával megbékélt, ma már nincsenek köztük konfliktusok.

Forrás: atv.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!