3 csillagjegynek hatalmas csalódást hoz az év

Hirdetés

Nem ad mindenkinek egyformán Fortuna, minden időszakban vannak kegyeltjei és olyanok is, akiktől megvonja a segítséget. 2018-ban három olyan csillagjegy van, akire csalódás vár. De van jó hír is: ezt tanító célzattal szánja a Sors.

Nézzük ki azok?

Mérleg

Mérlegként mindig arra törekszel, hogy megőrizd a koherenciát, az egyensúlyt akárhol is légy. Gyűlölöd, ha másokat bántalmaznak és képtelen vagy elviselni mások szenvedését. Reménykedsz abban, hogy végül mindig az igazság győzedelmeskedik.

Ez az év egy kellemetlen felismerés lesz. Rá fogsz jönni, hogy bármilyen keményen is próbálkozol, az élet nem mindig fair. Néha azok az emberek is szívfájdalommal kell, hogy fizessenek, aki a legkevésbé érdemlik meg. Előfordul, hogy ezek olyan emberek, akik nagyon közel állnak hozzád, olyanok, akik a legfontosabbak számodra. Ebben az évben megtanulod majd, hogy a világ folyamatosan változásban és fejlődésben vagy, mindig egy nagyobb cél felé és bár jelenleg még nem érted az okát, de minden történésnek megvan a maga célja.

Hirdetés

Skorpió

A saját hibáidból fogsz okulni ebben az évben. Meglepő módon ez segíteni fog téged abba, hogy elfogadd, néha te is képes vagy hibázni és ezzel együtt kell élned. Ez az év kemény lesz számodra, de az igazán értékes leckék megtanulás soha nem megy könnyen.

Nem fogod érteni, hogy miért nem sikerülnek a dolgaid, annak ellenére, hogy te nagyon keményen próbálkozol. Rá fogsz jönni, hogy a siker nem mindig az erőfeszítésen múlik, néha az összpontosítás és az elszántság a dolgok nyitja. Az élet nagyon trükkös dolog, de az is része kell, hogy legyen, hogy közben megismerd az erősségeidet és a hiányosságaidat..

Ikrek

Ebben az évben kifejezetten nehéz lesz megtalálnod azt a valakit, aki képes lesz tükrözni a saját őszinte személyiségedet. Klasszikus értelembe vett krekként hajlamos vagy rá, hogy a körülötted lévő emberek személyiségjegyeit átvedd. Ezzel az erőfeszítéssel képes vagy megkönnyíteni mások életét, ami erős képesség a kezedben.

Hirdetés

Rugalmas személyiség vagy és mindig tudod, hogyan jöjj ki valakivel, azonban te is küzdesz azzal, hogy felfedezd, ki is vagy valójában. A jó hír az, hogy megvan rá az esély, hogy találkozz valakivel, aki képes lesz előhozni a valódi énedet. A rossz hír az, hogy ez nem ebben az évben fog megtörténni

Forrás:  Tudásfája.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!