A muzulmán, aki lelőtt egy rendőrt: “Nem vallok senki másnak, csak Allahnak” – videó

Hirdetés

Edward Archer muzulmán áttért azt mondta, hogy azért lötte le a rendőrt, mert “a rendőrség olyan törvényeket tartat be, amelyek ellentétesek a Korán tanításával”. Philadelphia polgármestere, aki valószínűleg az egyik legnagyobb bolond a földön, azonnal bejelentette, hogy a lövöldözésnek semmi köze nincs az iszlám hithez vagy ahhoz, hogy az elkövető muzulmán.

Evvel a tagadással és szándékos tudatlansággal képtelenség háborút nyerni, de kitűnően lehet veszíteni.

Viszont Edward Archert ügyét nem civil bíróság kéne, hogy tárgyalja. Ez annak a hamis feltevésnek a folytatása, hogy minden dzsihád-cselekmény külön, elszigetelt incidens, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz. Ez része annak tagadásának, hogy létezik egy globális dzsihád, vagy bármilyen átfogó hitrendszer, ideológia, vagy cél, ami összeköti ezeket a különálló incidenseket egymással. Edward Archer egy harcos egy sokkal nagyobb háborúban. Az USA nem állított minden elfogott német katonát polgári bíróság elé a II. Világháború alatt, és ezt most sem kéne tennünk.

* (to enter a plea: Jogi eljárás az USA-ban, amikor a vádlottnak a bíróságon nyilatkozni kell, esküt tenni, hogy bűnös vagy nem bűnös. plea: alázatos segítségkérés valami hatóságtól)

Al Jazeera híradása az esetről: https://youtu.be/B48EOT38Wq8
Térfigyelő kamera: https://youtu.be/jar3ZRPCyl4

Hirdetés

Forrás: dzsihádfigyelő

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!