Asszonyverést, iszlamista törvényeket és fejkendőt akarnak az ausztriai muszlimok

Hirdetés

Egy friss közvélemény-kutatás alapján az Ausztriában tartózkodó muszlim migránsok a sötét középkorra jellemző elveket vallanak.

A radikális iszlám újabb gócpontja épülhet ki a szomszédban: Grazban egyre katasztrofálisabb állapotok uralkodnak – írja a Breitbart.

Ezt igazolja az a friss közvélemény-kutatás is, amelyet a Bécsi Egyetem iszlám vallási oktatásprofesszora, Ednan Aslan készített az Osztrák Szabadságpárt felkérésre. A professzor arra kereste a választ, hogy hogyan viszonyulnak a muszlim migránsok a zsidókhoz, a nőkhöz vagy a homoszexuálisokhoz. A 288 megkérdezett migráns többsége afgán és 30 év alatti férfi volt, és egyértelműen az derült ki: a muszlimok egyáltalán nem akarnak beilleszkedni, olyan elveket vallanak, amelyek Európában a sötét középkor idején voltak mindennaposak.

A migránsok bő fele (54,5%) válaszolta azt, hogy a zsidók csak magukkal foglalkoznak, és 44,2 százalékuk szerint a judaizmus egyértelműen káros az egész világra nézve. 59 százalékuk ellenezte az egyneműek házasságát, közel felük szerint a homoszexualitás erkölcstelen életforma, amit büntetni kell. A nőket sem tartják egyenrangú embernek, majdnem felük (44,2%) támogatná a feleségek verésének legálissá tételét, amennyiben az asszonyról azt gondolnák, nem elég hűséges. 62 százalékuk szerint kötelező lenne fejkendőt hordaniuk, míg 44,3 százalék szerint a nőknek nem szabadna hagyniuk, hogy a férfiak kezet rázzanak velük.

De ami a leginkább aggasztó: a fele vallotta azt, hogy Ausztriában sokkal nagyobb szerepet játszott az életükben az iszlám vallás, mint otthon. Háromnegyedük már minden pénteken eljár a mecsetekbe, és több mint felük szerint a nem muszlimok a pokol tüzében fognak elégni. Ráadásul egyre terjed a körükben a szélsőséges iszlám: 20-ból 11 migráns vonzódik a radikális eszmékhez, és gondolja úgy, hogy Európában is ennek kéne az uralkodó vallásnak lennie.

Hirdetés

Forrás: faktor.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!