Besurranó tolvajt fogtak

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 19-én 13 óra 25 perckor érkezett a bejelentés, miszerint jobbágyi lakásában egy nő egy betörőt talált, aki elszaladt.

A pásztói rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként egy órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost.

loading...

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi a bejelentést megelőző időben – az ott lakók távollétét kihasználva – a jobbágyi ingatlan ajtaját beszakította, a házat átkutatta, onnan egy hangfalat, játékkonzolt, kályhacsövet, az albérlő lakrészéből illat- és tisztálkodó szereket lopott el.  A 29 éves férfi egy műanyag ládába – eltulajdonítási szándékkal – különböző hosszúságú flexibilis csövet készített össze.

A rendőrök a Pásztói Rendőrkapitányságra előállított 29 éves férfit több rendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!