Egyvilágrend: Európa inváziója megtervezett, titkos alku áll a háttérben

Hirdetés

Ők a világban zajló folyamatok háttérből való működtetői? Mélyinterjú, mely feltárja a TELJES igazságot!

A Budaörsi Polgári Kaszinó ezúttal Dr. Drábik Jánost látta vendégül, aki “Kié a magyar állam?” címmel tartott előadást az érdeklődőknek.

Drábik János már rengeteg különféle könyvet írt az Európát és az egész világot behálózó háttér hatalomról, és annak működéséről. Beszélt már korábban arról, hogyan hogyan is működött Európa titkos hadserege, a Gladio, és hogyan tudják a felsőbb hatalmak ezt a hadsereget Európa, és más nemzetek ellen fordítani, és feszültségek generálásához felhasználni.

Dr. Drábik János elmondta, hogy a bevándorlás mesterségesen gerjesztett, ezt a vak is látja. Egy igazi migráns invázió indult meg Európa ellen, melyben az EU vezetői nyakig benne vannak. Egy olyan titkos háttéralku köttetett meg a színfalak mögött, melyről az átlag polgárok nem tudhatnak.

“Egy harmadik világháború elején tartunk. Nem azért jöttem ide, hogy Önöket ijesztgessen, de ha valaki elemzi a rendelkezésre álló tényeket, akkor rájön, hogy nem LESZ egy harmadik világháború, hanem ELKEZDŐDÖTT. Csak egy olyan szakaszban van, ami még nem élesedett. A háború elkezdődött “- mondta előadásában

Hirdetés

Európa iszlamizációjához szorosan kötődik a pénzhatalmi elit, és annak aljas céljai is. Nekik ugyanis két állam tud ellentmondani: Kína, és Oroszország… Az iszlamizáció az “Egyvilágrend” megteremtésének pedig az egyik legfontosabb lépése…

OSZD MEG másokkal is!

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!