Sorozatos rablás elkövetőjét fogták el a salgótarjáni rendőrök

Hirdetés

A salgótarjáni rendőrök elfogtak egy 30 éves somoskőújfalui férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság 1 rendbeli folytatólagosan elkövetett lopás bűntett, 6 rendbeli lopás vétség kísérlet és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves somoskőújfalui lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2017. december 22-én 7 óra és december 23-án 15 óra között Vizsláson, az egyik családi házba ablakbenyomás módszerével behatolt és onnan mobiltelefont, készpénzt és egy borotvát tulajdonított el.

A somoskőújfalui lakos továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. december 28-án 18 óra és december 30-án 11 óra 30 perc között Salgótarján egyik társasházának alagsorában, 6 pincehelység ajtajának lakatpántját feszítette ki, de a pincékből nem tulajdonított el semmit. A férfi ugyanekkor egy további pincébe is hasonló módszerrel behatolt és onnan fúrógépet, sarokcsiszolót, akkumulátor töltőt, dekopír fűrészt és alkoholos italokat tulajdonított el. A férfi a beszerzett adatok alapján pár nap elteltével visszatért a fenti társasházba, majd ott az egyik pincehelyiséget az előzőhöz hasonló módon befeszítette és onnan egy akkumulátort és egy elektromos mérőműszert tulajdonított el. A salgótarjáni nyomozók a napokban beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozó hatóság előterjesztést tesz a somoskőújfalui lakos előzetes letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés

Forrás: police.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!