Túl sok tartozása volt – halottnak nyilváníttatta magát

Hirdetés

A budapesti rendőrök lezárták annak a férfinak az ügyét, aki halottá nyilváníttatta magát, hogy megússzon egy büntetést. A nyomozás adati szerint az érdi T. Zsolt még 2009 októberében lízingszerződést kötött egy céggel, hogy megvegyen egy autót. Ám a részleteket ezután nem törlesztette, pedig több mint ötmillióval tartozott, ráadásul a kocsit sem adta vissza. 2010 nyarán kölcsönszerződést kötött egy másik céggel is tízmillió forintról, de akkor sem fizetett.

Eljárás indult ellene, de azt 2013 februárjában megszüntették, mert a nyilvántartás szerint a férfi elhunyt – írja a police.hu.

Csak négy évvel később – azaz tavaly májusban – derült, ki, hogy valószínűleg életben van, Szegeden lakik, és csak megrendezte a halálát. A rendőrök egy szegedi lakásban igazoltatták T. Zsoltot,  aki először testvére adataival próbálta igazolta magát, ám végül bevallotta, ki is ő valójában. A nyomozók elfogták és kihallgatták – egyebek mellett sikkasztással vádolják. Az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak.

Forrás: faktor.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!