A nyitott ajtón ment be lopni a nógrádi férfi

Hirdetés

A nyomozók és a körzeti megbízottak információgyűjtése eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves kazári lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2018. február 10-én 6 óra 30 perc és február 11-én 8 óra közötti időszakban egy kazári családi ház melléképületébe – a nyitott ajtón keresztül – bement és onnan különféle kéziszerszámokat, motorfűrészt, motoros fűkaszát, fúrógépeket és gázpalackot tulajdonított el.

loading...

A nyomozók és a helyi körzeti megbízott információgyűjtés végeztek, ennek eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 31 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan. Az eltulajdonított tárgyak egy részét a férfi ismerősének értékesítette.

A rendőrök a kazári lakost elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a megtartott házkutatás során az eltulajdonított eszközök nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!