Elképesztő történet az 5 perces gazdagságról

Hirdetés

Elképesztő történetről adott hírt a Le Figaro című francia lap: egy belgiumi férfi, Luc Mahieux pár percig joggal hihette, hogy ő a világ leggazdagabb embere, ugyanis február 7-én 2000 milliárd eurót utalt át valaki a bankszámlájára. A hirtelen jött pénz persze csak átmeneti boldogságot jelentett, mint utólag ugyanis kiderült, a férfi csalás áldozata lett.

“Feliratkoztam egy webhelyre, a regisztrációhoz pedig szükség volt a hitelkártyám adataira, így azt is megadtam. Később arra lettem figyelmes, hogy havonta 34.9 eurót vonnak le a számlámról, így jobbnak láttam, ha megszüntetem az előfizetést” – emlékezett vissza Mahieux. Ekkor viszont már a számláján volt a pénz, a fizetőfél adatai pedig megegyeztek az érintett webhelyével.

loading...

A férfi ezután rögvest értesítette a belga bankszektor csalási osztályát, de a részleg végül nem tudott épkézláb magyarázattal szolgálni a jelenségre.

Mahieux az esetről képernyőmentést készített, amit közzétett a Facebookon is, igazolva, hogy valóban megtörténtek, amiket állít. Bár a pénzügyei mára rendeződtek, saját bevallása szerint a mai napig is folyamatosan kap megkereséseket, hol ismerősöktől, hol teljesen ismeretlen egyénektől, akik valószínűleg azt hiszik, tényleg mesés vagyonra tett szert.

Hirdetés

Forrás: hvg

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!