Fejlövést szánna a miniszterelnöknek egy MSZP-s képviselő

Hirdetés

Döbbenetes komment jelent meg a PestiSrácok.hu Facebook-oldalán az egyik csütörtök esti bejegyzésük alatt. Az abban szereplő kép, és amit sugall, súlyosan becsületsértő és túlmegy minden eddigi határon.

A hozzászólásban egy olyan mémet osztottak meg nyilvánosan, amin több fideszes politikus között Orbán Viktor miniszterelnök szerepel, fején vérző sebbel. A felirat szerint “nincs ebben semmi hiba”. A kommentelő Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja.

loading...

Naponta jelennek meg non-stop ízléstelen, hergelő megjegyzések, bejegyzések a közösségi portálokon, amelyek csak szaporodnak a kampány előrehaladtával. Arra is volt már nem egy példa, hogy politikai tisztségviselőnek kellett magyarázkodnia szabad szájú internetes kinyilatkoztatásaik miatt, de van az a szint, ami túlmegy a szabad véleménynyilvánításon.

Simon József, aki az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, túllépett azon a bizonyos határon. A további hozzászólásokból is kitűnik, hogy komoly közfelháborodást keltett ízléstelen mémjével, amely a fejbe lőtt miniszterelnököt ábrázolja.

A képre a következő feliratot írták: “Keresd a hibát!!! Én nem találtam… “

Hirdetés

Balsai István azt mondta, a bejegyzés “súlyosan becsületsértő”, amiért a méltóságában sértett ábrázolt személy jogi lépéseket tehet.

Forrás: pestisracok.hu

Fotó: facebook

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!