Jósolj magadnak – válassz egy kártyát!

Hirdetés

Válaszd ki a számodra legvonzóbb kártyát a három közül.

Ez az intuitív kártyaolvasás sok segítséget nyújt majd.

1.

Engedd el a tagadást és tekints úgy a dolgokra, ahogy azok valójában vannak.

Gyakran nem látjuk az okát annak, hogy miért fordulnak elő bizonyos dolgok az életünkben. Jó oka volt annak, hogy ezt az iránymutató kártyát választottad.

Hirdetés

Ideje megértened, hogy te vagy az, aki létrehozod a valóságodat. Ami a környezetedben megjelenik, az valójában annak a tükörképe, hogy milyen rezgéseket hordozol magadban.

Ismerd fel, hogy milyen reakciókat mutatsz mások felé és milyen érzelmek keletkeznek benned a téged ért impulzusok hatására. Ez segít majd, hogy kiküszöböld a nem kívánt energiákat. Az újhold energiája tökéletes lesz arra, hogy minden mélyen megbúvó, rejtett kérdést megvilágíthass és felszabadíts.

2.

Ez az iránymutató kártya akkor jelenik meg, amikor új lehetőségek kerülnek az utadba. Ez lehet egy teljesen új állásajánlat vagy akár egy új vállalkozás létrehozása.

Talán egy új projekten is dolgozol. Egy felemelkedés várható a közeljövőben. Bármi is legyen a helyzet, ez a kártya  a jólét, a kényelmes jövő és a biztonság jelképe. Nehéz lesz nem élni a számodra felkínálkozó lehetőségekkel.

A munkád gyümölcse ebben az időszakban kifizetődik, és bőséges áldás száll majd rád.

Hirdetés

Az életben bekövetkező változásokkal gyakran több felelősség is jár, ezért ügyelj arra, hogy vigyázz magadra és egyensúlyt teremts meg az életedben, nehogy túlfeszítsd magad.

3.

Ez a kártya tele van szenvedélyes energiákkal, amelyet az Isteni Női energiák idéznek elő.

Magabiztosabb vagy a gondolataid tekintetében és bízol az intuitív útmutatásban, jobban, mint valaha. Talán ez az időszak egy új ciklus kezdete lesz a számodra, ahogy ez gyakran előfordul az újhold fázisban. Az élet iránti szenvedélyed inspirál másokat is, attól függetlenül, hogy te ezzel tisztában vagy -e vagy sem.

Itt az ideje, hogy higgy magadban és kapcsolatba lépj a belső iránymutatásoddal. Biztos lehetsz benne, hogy nem kevered magad bajba. Élvezd az új kezdethez vezető utat, mivel nagy bizonnyal kiérdemelted.

 

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!