Karácsony nyílt levelet küldött az ellenzéki pártoknak

Hirdetés

Az MSZP-Párbeszéd Szövetség miniszterelnök-jelöltje nyílt levélben kérte az ellenzéki pártokat, hogy ünnepeljenek közösen március 15-én.

A vélemények és elképzelések különbözősége nem akadályozhatja meg azt, hogy az ellenzéki pártok közösen álljanak ki a közös értékeik, a szabadság, a demokrácia és a változás szükségessége mellett – ez a gondolat késztette Karácsony Gergelyt arra, hogy nyílt levélben szólítsa fel az ellenzéki pártok listavezetőit a közös ünneplésre március 15-én.

Az MSZP-Párbeszéd Szövetség miniszterelnök-jelöltje a levélben hangsúlyozza, hogy a közös ünneplés nem jelent formalizált szövetséget, csak annyit, hogy együtt mondják ki: Magyarországon változásra van szükség. „Nem jelenti önállóságunk feladását. Még csak azt sem jelenti, hogy egyet kell értenünk mindenkivel, aki közös színpadunkon szerepel. A kormányzati propaganda úgyis gátlástalanul odarajzol minket egy képre olyanokkal, akikkel sosem vállalnánk politikai közösséget.”

Karácsony végül így érvel: „Ne szerezzük meg azt az örömöt a Fidesznek, hogy hat-nyolc kisebb rendezvényt állíthat szembe saját megemlékezésével!”

Forrás: hvg.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!