Rejtélyes gömbszerkezet zuhant le

Hirdetés

Sokak szerint gömb alakú ufó-drón, mások szerint valamiféle katonai szerkezet. Mi az igazság?

Egy nagyon érdekes félgömb zuhant le valahol Peruban, amire a helyiek rátaláltak. Ekkor pedig a  nemzetközi sajtó is felkapta a hírt, és sokan a világ távoli pontján is arról tanakodnak, hogy mi lehet a Peruban földet ért látszólag azonosítatlan gömb. Annyi biztos, hogy ez egy nagyon masszív fémgömb. Magát a gömböt megperzselődve a földbe fúródva találták meg.

A hír kapcsán azonnal elterjedt, hogy ez a szerkezet nem más lehet, mint egy földönkívüli, azaz ufó-drón. Ezeket a szerkezetek az ufó szakértők elmondása szerint az ufók dobják le, őket pedig azért nem látni gyakran az égen, mert álcázó berendezést használnak a művelethez. Ha ez igaz, akkor az idegenek már egy ideje ilyen, és ehhez hasonló fémgömbökkel figyelnek meg minket?

Nos, úgy néz ki azonban, hogy talán van rá logikusabb, ésszerűbb magyarázat is, a szkeptikusok szerint ugyanis ez, és az ehhez hasonló gömbök nagyon is földi eredetűek. Szerintük a közelmúltban fellőtt valamelyik rakéta egyik folyékony üzemanyag tartálya lehetett.

2017 év végén és 2018 januárban is szokatlanul sok eszközt lőttek fel a világ űr nagyhatalmai…

Hirdetés

OSZD MEG másokkal is!

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!