Válassz a 3 kép közül és kiderül, milyen küldetéssel születtél a Földre!

Hirdetés

A döntéseink nagyon sok dolgot képesek felfedni rólunk. Gyakran olyanokat is, amelyekről még nekünk sincsen tudomásunk. Nem is gondolnánk, hogy milyen egyszerű választások alapján, milyen lényeges dolgok tárulhatnak fel előttünk.

3 szimbólumot látsz, válassz közülük egyet és olvasd el a hozzá tartozó leírást, hogy te is megismerhesd földi küldetésedet.

1. Lelki egyensúly

Nagy harcban állsz az érzelmeiddel és a legtöbbször képtelen vagy uralkodni felettük. Bármilyen intenzitású inger képes belőled nagy lelki reakciót kiváltani. Hajlamos vagy a végletekbe bocsátkozni, legyen szó jó szokásról vagy rosszról. Gyakran érzed azt, hogy nem igazán vagy ura az életednek. A legnagyobb feladatod az, hogy megtaláld a lelki harmóniádat, és ha ez sikerül, sokkal könnyebben fogsz boldogulni az életed összes területén.

2. Bizalom

Alapvetően nyitott ember vagy, aki barátsággal és kedvességgel fordulsz minden ember felé, azonban az elmúlt időszakban sajnos túl sok seb esett a lelkeden. Azóta elég nehezen bízol meg bárkiben is, ami miatt gyakran érezted magad elveszettnek és magányosnak. A szimbólum, amit választottál, azt tükrözi, hogy újból szeretnél nyitni mások felé, amihez részedről a kellő bizalom megléte a legfontosabb. A lényeg, hogy te mindig a legjobb oldalad engedd a felszínre törni és ne ess kétségbe, ha a másik fél nem úgy cselekszik, ahogyan azt te elképzelted. Mások lelkiismeretével nem neked kell elszámolnod.

Hirdetés

3. Újrakezdés

Ne aggódj amiatt, hogy ha éppen mindet borúsan látsz, ugyanis minden hullámvölgyet felemelkedés követ. Így alkalmad lesz átalakítanod az életed, új látásmódot elsajátítani és változtatni a hozzáállásodon. A hibáidat és bukásaidat használd fel leckeként, amiből tanulhatsz és általa a fejlődés útjára léphetsz. Ideje a rossz szokásaidtól is megszabadulni, mivel a pillanatnyi örömtől eltekintve, amit okoznak, leginkább csak hátráltatnak a céljaid elérésében. Ha ez sikerül, az elméd is felélénkül, és sokkal tisztábban leszel képes látni magadat és a környezetedet.

Oszd meg másokkal is!

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!