Veszélyes külföldi drogdílerek Nógrádban

Hirdetés

A járőrök 2018. február 24-én 22 óra 50 perckor Balassagyarmaton egy áruház parkolójában ellenőriztek egy személygépkocsit, és igazoltatták férfi vezetőjét és nő utasát.

Az ellenőrzés során a rendőrök a gépkocsiból erős, szúrós, kábítószer fogyasztására utaló szagot éreztek, majd a jármű átvizsgálása alkalmával – a két első ülés között – egy fekete színű műanyag tégelyt, benne bruttó 5,7 gramm zöldes színű növényi törmeléket, az egyik ülés alól kábítószer fogyasztására átalakított műanyag palackot találtak és foglaltak le. A megtalált növényi törmelék gyorsteszttel történő vizsgálata cannabis jelenlétét mutatta ki, mely kábítószernek minősül.

A rendőrök a gépjármű vezetőjét, a 21 éves szlovák állampolgár férfit és nő utasát a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a külföldi férfit, aki a bűncselekmény elkövetését és a fogyasztást elismerte. A nő tekintetében kábítószer-fogyasztás gyanúja merült fel. A személyektől mintavételre került sor.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Forrás: police.hu

Hirdetés

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!