23 év után megrázó részletek derültek ki az O.J. Simpson – ügyről

Hirdetés

A Fox tévécsatorna 12 év után adta le azt a műsort, melyben O.J. Simpson hipotetikusan elmondja, ő hogyan ölte volna meg az ex-feleségét és annak barátját.

Az egykori amerikai-futballista és színész tehát formálisan nem vallja be a 23 évvel ezelőtti gyilkosságokat.

Bár a vérengzéssel Simpsont gyanúsították, végül minden vád alól felmentették, az eset pedig a legnagyobb nyilvánosságot kapott büntetőjogi tárgyalásként vonult be az amerikai történelembe.

A hipotetikus  vallomással azonban megrázó részletek derültek ki arról, hogyan halhatott meg O.J. Simpson exfelesége és annak barátja – írja a Daily Mail. Fény derült arra is, hogy Nicole Brown Simpson meggyilkolásának idején a házban aludtak a gyerekek is, ám erre a hírhedt futballista csak nevetve legyintett. A holttesteket másnap találták meg, emiatt azonban szörnyű trauma érte az akkor 5 és 8 éves gyerekeket.

Hirdetés

Nicole Brown Simpsont Los Angelesben, 1994. június 12-én gyilkolták meg barátjával, Ronald Goldmannel együtt, miközben a kicsik a házban voltak. O.J. szerint a tragikus este cselekményeit egy régi barát indította el, aki azért ment át hozzá, hogy exneje botrányos viselkedéséről panaszkodjon. Ezután átmentek Nicole-hoz, aki láthatóan vendéget várt – az akkori barátját.

Amikor megérkezett a férfi, akkor a rendőrök szerint O.J. elvágta exfelesége torkát, majd többször mellbe szúrta Goldmant. A gyilkosság után 3 nappal a sztárt szerették volna kihallgatni, de ő autóval menekült a hatóság elől, amit élőben közvetített a tévé.

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5488245/OJ-Simpson-LAUGHS-kids-asleep-bed-murders.html

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!