Átverés áldozata lett a mirigyes Sipos Peti

Hirdetés

Nagyon dühös a taxisokra Sipos Peti.

Az Irigy Hónaljmirigy énekese a Facebookra posztolta ki, hogy egy taxis csúnyán visszaélt azzal, hogy, a Fonogram-díj-kiosztó után finoman szólva kicsit „megengedőbb” volt a kelleténél. A taxis tizennégyezer forintot kért el tőle az út végén, amikor megálltak a Pest környéki háza előtt, pedig máskor ez az út legfeljebb az összeg felébe kerül. A mirigyesek díjat kaptak a Fonogramon, így volt mit ünnepelniük a Várkert Bazárban.

loading...

– Nem tagadom, eddig is volt gondom a taxisokkal, és akkor még finoman fogalmaztam – mondta a Borsnak Sipos Peti, akiről sokan nem is gondolnák, hogy ilyen helyzetekben is gavallér tud lenni, és akkor, ott helyben nem szólt a magas összegért – Ez a mostani taxis tényleg elvetette a sulykot. Büszke vagyok a díjunkra, persze, hogy ünnepeltünk, megittunk egyet, vagy talán kettőt is. A taxis ezt láthatta rajtam. Amikor hazaértünk, tizennégyezer forintot kért tőlem. Megmondom őszintén, kicsit csodálkoztam az összegen, mert máskor ennek a töredékéért hazajutottam. De már nagyon késő volt, és nem volt kedvem vitázni, örültem, hogy hazajutottam – szögezte le Sipos Peti, aki másik együttesével, a Triásszal nemrég érkezett haza egy amerikai turnéról.

A Fonogram-gála közel kétórás élő műsora után a sztárok egy fogadáson vettek részt, ahol a meghívott vendégek gratulálhattak a díjazottaknak.

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!