Ausztriában a nők már nem tűrnek tovább – nagyon keményen lépnek fel a migránsok ellen!

Hirdetés

A mig­ráns-erő­szak ellen tün­tet­nek a bécsi nők áp­ri­lis 14-én

Ez lesz az első ilyen női tün­te­tés Auszt­ri­á­ban. A jel­sza­vuk: “Kan­del min­den­hol ott van” – amellyel Kan­del német vá­ros­ban tör­tént gyil­kos­ságra is em­lé­kez­tet­nek.

Tavaly februárban az ausztriai “Ifjúsági muzulmán csoport” utcára hívott 3000 muszlim nőt és a velük szimpatizálókat, hogy tiltakozzanak az egész arcot elfedő viselet korlátozása ellen /amely akkor még csak törvénytervezet volt./

Azóta a nők “csendben maradtak” és ez így lesz április 14-ig. Az elmúlt bő egy évben ugyanis egyre több erőszakos cselekményt követtek el az osztrák nők ellen is a bevándorlók. Ahogy a Wochenblick alcíme is fogalmaz: Bécs Ausztria erőszak-központjává vált.

Ezért szerveződik az első női bécsi tüntetés, amelyre április 14-én kerül sor és amelynek mottója a lap szerint “Kandel ist überall”, azaz Kandel mindenhol ott van.

Hirdetés

Mint ismert, Kandel német kisváros drogériájában bő három hónappal ezelőtt egy afgán menedékkérő fiú egy vita után késsel megölt egy 15 éves, német lányt. A gyászolók akkor Merkelnek is üzentek: “Nem jövök rá, mit kellene másként csinálni” – állt a merkeli idézet és Angela Merkel fotója azon a plakáton, amelyet a gyilkosság helyszínén függesztettek ki a német járókelők.

Az áprilisi, bécsi női tüntetés szervezői segítséget kapnak Németországból, Kandelből is.

Forrás: Wochenblick

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!