Az európai nagyvárosban megelégelték a migránsokat, drasztikus lépést tesznek

Hirdetés

Több európai nagyvárosban is paprikasprét osztogatnak a járókelőknek fiatalok. Szerintük a hatóságok nem tudják megvédeni őket az erőszakos migránsoktól, ezért önvédelemre buzdítják őket.

Génération nevű, fiatalokból álló mozgalom aktivistái szórólapokat és paprikasprét osztogatnak a járókelőknek Lyon belvárosában. Szerintük erre azért van szükség, mert az elmúlt időben megugrott a városban a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma. Az aktivisták szerint a lakosság ne várja tétlenül, amíg a rendőrség kel a védelmükre. Ehelyett önvédelemre biztatják az embereket. Ahogy a felhívásukban áll:

“Meg kell védeni magunkat, ha az állam nem teszi

A paprikaspré mellé szórólapokat is osztogatnak, amelyeken a mindennapos fenyegetésre hívják fel a figyelmet.

Hirdetés

Az akció kísértetesen hasonlít egy korábbi, cottbusi megmozdulásra. A 100 ezer lakosú német nagyvárosban szintén önvédelemre alkalmas sprét és bevándorlás-ellenes szövegeket tartalmazó röplapokat osztogattak az embereknek. Erre azért került sor, mert a városban az elmúlt hónapokban elszabadultak az indulatok. Hetente többször került sor migránsok és fiatal német csoportosulások tömegverekedésére a belvárosban.

Cottbus január végén be is jelentette, hogy a kialakult feszült helyzet miatt nem fogad be több migránst. 

Forrás: faktor

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!