Bizonyíték a reinkarnációra: egy 3 éves kisfiú ámulatba ejtett mindenkit – Videóval!

Hirdetés

Vannak emberek, akiknek nem kell bizonyíték, hogy higgyenek a reinkarnációban, míg mások szkeptikusok akkor is, ha előttük van a bizonyíték.

Azonban, ami ezzel a három évessel történt, a szíriai határnál, még a legnagyobb szkeptikusokat is elgondolkoztatja

Dr. Eli Lasch, mint gyermekorvos dolgozott, amikor rábukkant egy három éves fiúra, aki azt állította, hogy emlékszik az előző éltére. A doktor bemutatta őt egy írónak (Trutz Hardo), aki a könyvet írt gyerekek előző életéről. A Golán-fennsík egy kis terület a szíriai határ mellett. A kisfiú a drúz etnikumhoz  tartozott.

AZT HAJTOGATTA, HOGY EMLÉKSZIK A MÚLTJÁRA

Eleinte Dr. Lasch úgy gondolta, hogy a fiúnak csak élénk fantáziája, mert ez nem ritka a gyerekeknél ilyen idős korban. A fiú állította, hogy meg tudja mondani, hogy pontosan hol található a korábbi teste. Nem volt messze a falu. Meggyőzte az embereket, hogy kezdjenek el ásni. Mindenki megdöbbent, amikor rátaláltak az ismeretlen személy maradványaira. A test tényleg azon a helyen volt, ahol azt a fiú állította. Lehet, hogy tényleg csak véletlen?

Az áldozatnak volt egy seb a koponyáján, amit valószínűleg egy fejsze okozott. A leghátborzongatóbb része az, hogy a fiúnak ugyanazon a helyen van egy anyajegye. Annak a hite, hogy az anyajegyek előző élet sebeit jelentik nagyon gyakori a drúz közösségben. A fiú úgy döntött, hogy bebizonyítja, hogy nem a véletlen műve, és elvezette őket a gyilkos fegyverhez is. Senkinek sem volt bátorsága többé kétségbe vonni a kisfiú történetét. Mentek és kiástak egy fejszét azon a helyen, ahova mutatott. Az emberek felismerték, hogy ki volt a rejtélyes áldozat. Egy férfi volt, aki eltűnt sok évvel ezelőtt. Természetesen a fiú már tudta a nevét. A végén, a fiú azonosított személyt, aki felelős a gyilkosságért. Megmutatta a tetteshez vezető utat és mindenki szembesült vele. A férfi azonnal bevallotta tettét.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!