Döbbenetes titok derült ki Diana és Károly házasságáról

Hirdetés

Egy Sally Bedell Smith nevű írónő a könyvében arról ír, Károly herceg nem volt biztos abban hogy feleségül akarja venni Dianát.

A pár alig néhányszor randizott, mire a sajtó kiszagolta és nyilvános lett, hogy alakul köztük valami. A trónörököst már régóta nyaggatta a királynő és édesapja, Fülöp herceg, hogy házasodjon meg és alapítson családot. Diana megfelelt a királyi család elvárásainak, így Fülöp herceg levelet írt a fiának: arra kérte, vegye el a lányt vagy azonnal szakítson vele, hogy ne essen csorba a hírnevén .

A könyv szerzője szerint Károly úgy érezte, édesapja pszichológiai hadjáratot indított ellene és zaklatásnak vette kérését. Unokatestvére, Pamela Hicks megtalálta a levelet, szerinte kimért és érzékeny üzenet volt, nem talált benne semmi bántót. Károly végül hagyta magát lebeszélni Kamilláról és oltár elé állt a 20 éves Diana hercegnővel, akibe egy kicsit sem volt szerelmes. A szívek királynője küzdött a házasságukért, de hiába. Sally azt is írta, Diana a magánéletben nagyon zűrös személyiség volt, aki gyakran kibillent az egyensúlyából.

Forrás: blikk

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!