Kiszivárgott a Rothschild család végső terve a világuralom átvételéhez

Hirdetés

1776-ban Adam Weishaupt lett megbízva Rothschild család által, hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrollálásának az átvételéhez szükséges terveket.

Weishaupt 25 pontban fogalmazta meg a szükséges tennivalókat:

1. Használj erőszakot és terrort inkább, mint tudományos vitát.

2. Prédikálj „Liberalizmust ” a politikai hatalomhoz.

3. Kezdeményezz osztályharcokat.

Hirdetés

4. A politikusok muszáj, hogy ravaszak és megtévesztők legyenek – a legkisebb erkölcsi norma sebezhetővé teszi a politikust.

5. Bontsd le a „meglévő rendszereket és törvényeket „Építsd újra az összes meglévő intézményt.

6. Maradj láthatatlan addig a percig, amíg akkora erőt szerzel, hogy már sem ravaszság sem erőszak már nem képes aláásni.

7. Használj tömeg pszichológiát a néptömegek kontrollálására. „ Abszolút zsarnokság nélkül nem uralkodhatsz”

8. Támogasd az alkohol fogyasztást, a kábítószereket az erkölcsi korrupciót, mindenfajta bűnöket és szisztematikusan használj ügynököket a fiatalok megrontására.

9. Szerezd meg a tulajdonokat bármilyen formában biztosítsd a tulajdonjogodat.

10. Szíts háborúkat és kontrolláld a béketárgyalásokat úgy, hogy egyik fél sem szerez területeket így eladósodnak, ezzel a hatalmunkba kerülnek.

11. Válassz olyan embereket az állami hivatalokba akik „szolgálnak és engedelmeskednek a parancsainknak így készen állnak hogy zálogai legyenek a játékunknak.

12. Használd a sajtót propagandára a nyilvánosság felé, miközben a háttérben maradsz tisztán a felelősségre vonástól.

13. Semmisítsd meg a gazdasági ellenfeleidet.

14. Kreálj financiális pánikot. Használj éheztetést a tömegek kontrollálására.

15. Szivárogtasd be a szabadkőművességet, hogy érvényesíteni tudják az igazi természetüket a páholyok a filantrópiában. Terjesszék az ateizmust a „Goyim” pogányok között.

16. Ha eljön az óránk, amikor a mi urunk az egész Föld koronázott ura lesz, az ő befolyásuk megszűnik és minden, ami útjában áll.

17. Használj szisztematikusan megtévesztéseket, jól hangzó kijelentéseket, népszerű mondásokat. Mindig meg lehet tenni annak az ellenkezőjét, ami meg lett ígérve…….úgy sincs következménye.

18. A terroruralom a leggazdaságosabb megoldás a gyors alávetettségnek.

19. Álruhába öltöztetett politikai, gazdasági, pénzügyi tanácsadók szerzik meg a mandátumokat diplomatikusan anélkül, hogy félnünk kéne, hogy kiderül „ a titkos erő a nemzeti és a nemzetközi ügyek mögött” .

20. Egy globális kormányzás a cél. Fontos lesz óriási vagyonra szert tenni, hogy a goyim-ok még a legnagyobb szerencséjük ellenére is tőlünk függjenek olyan széles körben, hogy együtt zuhanjanak a fenékre a kormányaikkal a nagy politikai összeomlás napján.

21. Használj gazdasági háborút. Rabold el a goyim-októl a földjeiket és iparaikat magas adóval és egyenlőtlen versenyekkel.

22. Vedd rá a goyim-okat hogy pusztítsák egymást, hogy csak a proletárok maradjanak a Földön és egy néhány választott milliomos számunkra és elegendő rendőr és katona a védelmünkre.

23. Hívd „The New Order” ( Ujj Rend ) jelölj ki egy diktátort.

24. Téveszd, zavard meg a fiatal generációt azzal, hogy olyan teóriákat, alaptörvényeket tanítasz nekik, amikről tudjuk, hogy hamisak.

25. Csavard ki a nemzeti és nemzetközi törvényeket először ellentmondásossá, ami elhomályosítja, majd teljesen elrejti. Helyettesítsd döntőbíráskodással.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!