Lázár beszólt a Hír TV-nek – videó

Hirdetés

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdést kapott a Hír TV-től a csütörtöki Kormányinfón a honvédelmi költségvetéssel kapcsolatban. Arra volt kíváncsi a csatorna riportere, mikorra éri el Magyarország a honvédelmi kiadásoknál a NATO által elvárt szintet, a GDP 2 százalékát.

A válasz először 2022, majd 2024 volt, de Lázár János hozzátette: ehhez tartani kell a mostani szintet, így minden évben lesz emelés és beszerzés is, a választásoktól függetlenül, a következő, 2022-es választási évben is lesz beszerzés.

„Akkor is meg fogjuk kérdezni” – tette hozzá a riporter. „Ha lesznek még” – vágta rá Lázár. A riporter fel szerette volna tenni az utolsó kérdését, amikor Lázár János elismételte: „Ha lesz még Hír TV”.

„Lesz” – érkezett a válasz. „Akkor 2022-ben találkozunk és megbeszéljük” – mondta zavart mosollyal a politikus.

„Ha még miniszter lesz” – reagált a Hír TV munkatársa, és láthatóan megzavarta kissé Lázárt, mert azt találta mondani: „anélkül ember még lehetek azért, ha megengedi”.

Hirdetés

 

– 2022-ben a választások évében is lesz beszerzés. – Akkor is meg fogjuk kérdezni. – Ha lesz még Hír TV. – Lesz. – Akkor találkozunk 2022-ben. – Ha még miniszter lesz.

– 2022-ben a választások évében is lesz beszerzés.– Akkor is meg fogjuk kérdezni.– Ha lesz még Hír TV.– Lesz.– Akkor találkozunk 2022-ben.– Ha még miniszter lesz.

Posted by Hír TV on Thursday, March 8, 2018

Hirdetés

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!