Március 31: telihold – Különös változásokat tartogathat

Hirdetés

Már a második teliholdat fogjuk látni március utolsó napján, ez most az úgynevezett Kék Hold lesz. De mi köze mindennek hozzád? Némi változást biztos. Olyan helyeken találhatod magad, ahol még soha nem jártál korábban.

Ne aggódj, ha eleinte teljesen elveszel, mert ez csak az utazás része, szépen lassan újra önmagad leszel. Ismerkedj, nyiss az új felé, de persze csak annyira, amennyire jól esik. Hagyd magad egy kicsit sodródni az árral, nincs azzal semmi baj, ha utána megtalálod újra a kontrollt. Néha érdemes egy kicsit kijjebb tolni a határokat, nem várt pozitívumok érhetnek közben.

A holdállás hatással van ránk, akkor is, ha nem vesszük észre. Ezek a változások persze nem a fizikai állapotunkban következnek be: a megérzéseink erősödnek fel.

Telihold éjjelén sok változást tapasztalhatunk, rengetegen például rosszul alszanak, nem tudják úgy kipihenni magukat. Vannak, akik sokkal levertebbek lesznek ilyenkor, de olyanok is, akik sokkal érzékenyebbé válnak.

Telihold bűbáj a jószerencséért

Hirdetés

Gyújtsd meg egy füstölőt ( Ha nincs kedvenced, használj tömjén illatot, ez szinte minden varázslathoz különösen illik), majd  egy zöld gyertyát.

Nézz a lángba, és gondold végig, mi mindenben hozna pozitív változást, ha szerencsésebb lennél.

Hunyd be a szemed, és lásd, hogy egy olyan korszak következik az életedben, amikor életed minden területén sokkal, de sokkal szerencsésebb vagy! Próbálj meg minél élesebben “látni”. Tölts annyi időt szerencsés éned vizualizálásával, amennyi csak jól esik.

Hagyd leégni a gyertyát. Közben

  • tűzz ki magad elé célokat,
  • vizsgáld meg, milyen tulajdonságaidon lenne érdemes változtatni, hogy sikeresebb legyél,
  • kívánj jót barátaidnak,
  • áraszd el szereteteddel a Földet,

szóval használd ki alaposan a Hold erejét és a szent teret, amit a mágiával magad körül létrehoztál.

Hirdetés

Hálás szívvel térj vissza a jelentbe, ha végeztél.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!