Márciusi pénzhoroszkóp: váratlan nyeremény, nagy kiadás, öröklés vagy eladósodás?

Hirdetés

Kos

Az érzelmi életedben kisebb változások várhatnak rád. Számos új lehetőség nyílik meg előtted, éppen ezért nagyon jól jön az a kisebb pénzösszeg, amire ebben a hónapban számíthatsz.

Bika

Ebben a hónapban keményen fogsz dolgozni, de nem kell emiatt rosszul érezd magad, hiszen még akár dupla bevételre is szert tehetsz. Nyugodtan betervezhetsz egy kellemes wellnesshétvégét, jutalmazd meg magad a sok munkáért.

Ikrek

Hirdetés

Ha eddig úgy érezted, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok, ne izgulj, nem kell hitelhez folyamodnod. Ebben a hónapban egy olyan bevételre számíthatsz, amely minden gondod megoldja.

Rák

Márciusban kissé zavarosak lesznek a pénzügyeid. Nem fog túl fényesen alakulni a dolog, még akkor sem, ha mindent megteszel, hogy kihúzd magad a bajból.

Oroszlán

Ebben a hónapban valósággal vonzani fogod magadhoz a pénzt. Számtalan kellemes meglepetésben lesz részed, főleg a hónap második felében.

Hirdetés

Szűz

Kisebb megszorításokat kell bevezetned az életedbe. Áldozatot kell hoznod azért, hogy ne legyenek anyagi problémáid. Ne aggódj, nem tart örökké ez az állapot.

Mérleg

Muszáj lesz kifizetned az adósságaidat, ezért a megtakarított pénzedhez is hozzá kell nyúlnod. Máskor egy kicsit jobban oda kell figyelned, hogy mire mennyit költesz.

Skorpió

Hirdetés
Hirdetés

Nagyon lelkes, és tettrekész vagy ebben a hónapban, azonban nem árt tudnod, hogy jó, és rossz dolgok egyaránt várnak majd rád. Nem állsz túl jól a pénzzel, de mindenre megoldást fogsz találni.

Nyilas

Márciusban egy kicsit jobban oda kell figyelned a pénzügyeidre, ne költekezz fölöslegesen. Később nagyon dühös lehetsz majd magadra, hogy miért nem spóroltál rendesen.

Bak

Az utóbbi időben bizony akadtak jócskán anyagi nehézségeid, most épp itt az ideje, hogy egy kicsit fellélegezz. Dőlj hátra, és

élvezd az életet. Ebben a hónapban egy nagyobb pénzösszeghez fogsz jutni.

Vízöntő

Nagyon kiváltságos leszel ebben a hónapban, a főnököd úgy gondolja, hogy rádférne egy kis fizetésemelés. Soha nem voltál jobb helyzetben, mint amilyenben leszel most.

Halak

Keményen dolgozol, és mégis úgy érzed, nem értékelik eléggé a munkád. Márciusban úgy tűnik, végre be fog érni a munkád gyümölcse.

Forrás: Tudásfája

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!