Megdöbbentő: Leköpték a buszon az RTL Klub híradósát

Hirdetés

Rábai Balázs ritkán beszél a magánéletéről. Az RTL Klub híradósa most kivételt tett: nemcsak a családjáról mesélt, hanem arról is beszámolt, hogy bizony az ismertség miatt érték már kellemetlen meglepetések.

Az RTL Klub híradósa a Best magazinnak mesélte el, milyen döbbenetes dolog történt vele. Rábai Balázst, aki leginkább villamossal és busszal jár dolgozni, sokszor felismerik az emberek. Azt mondja, néha oda is mennek hozzá beszélgetni vagy gratulálni a munkájához, de olyan is előfordult már, hogy a jelenléte durva reakciót váltott ki másokból.

„Van kocsim, de minek álljak a dugóban? Felülök a buszra, pihenek, nézem az embereket. Néha odajönnek hozzám beszélgetni, gratulálnak a Híradóhoz, de előfordult, hogy lekommunistáztak vagy leköptek – mondta a lapnak Rábai.

Ettől függetlenül a tévés egyáltalán nem vágyik rá, hogy változtasson a dolgokon, meg sem fordult a fejében, hogy visszaköltözzön Ausztráliába, ahol 2012-ben fél éven keresztül mosogatott és takarított, miközben angolul tanult.

„Szép volt, de elég volt, nem akarok visszamenni. Szeretem a híradózást, büszke vagyok arra, hogy olyan helyen dolgozhatok, ahol természetes, hogy mindenkinek a véleményét meghallgatjuk. Tíz év múlva sem gondolom másképp, és a terveim szerint akkor is híradózok majd – mondta Rábai.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!