Mit jelenthet Harry herceg kéztartása? Megkezdődtek a találgatások!

Hirdetés

Először képviselte Melania Trump külföldön az Egyesült Államokat, az Invictus Games elnevezésű nemzetközi sportesemény megnyitóján Torontóban. Ez a first lady első önálló külföldi útja – számolt be az MTI.

Az Invictus Gamest, vagyis a „legyőzhetetlenek játékát” Harry brit herceg ötlete nyomán 2014-ben rendezték meg először, hogy a paralimpiához hasonló eseménnyel tisztelegjenek a sérült háborús veteránok előtt.

A herceg találkozott is a first ladyvel, amiről egy meglehetősen zavarba ejtő felvételt tettek közzé. Ezen az látható, ahogy Harry kezet ráz Melania Trumppal, közben a másik kezével egy ördögvillát formál, így tartja a zakóját másodperceken keresztül.

Már terjednek is a legkülönfélébb összeesküvés-elméletek. Ezek közül több azt sugallja, hogy a herceg sátánista, és a gonosz pártján áll. A legvadabbak szerint pedig egyenesen ő lehet az antikrisztus – írja a The LAD Bible.

Daily Mail által megkérdezett testbeszéd szakértő szerint a first lady és Harry herceg is nagyon idegesnek mutatkozott a megbeszélésen. A királyi sarj egyfajta védekező pózt vett föl, ami aggodalomra adhat okot. Arra viszont nem tért ki, hogy a furcsa ördögvilla minek a jele lehet.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!