Nagyon beteg Bódi Guszti – mit mondanak az orvosok?

Hirdetés

A ze­nész sem érti, mi okozza a szé­dü­lést és a rosszul­lé­te­ket, ezért tel­jes körű ki­vizs­gá­lást kért.

Alig ért haza thaiföldi nyaralásából máris orvoshoz kellett mennie Bódi Gusztinak. Egy nap ugyanis arra ébredt, hogy nagyon szédül és felállni is alig tud. Amikor napokig lábra sem tudott állni, gyerekei  orvoshoz küldték, de sajnos ez sem segített, hisz a doktorok azóta sem tudják, mi okozza a szédülést.

Bódi Guszti a Story magazinnak elmondta, hogy hirtelen azt hitte, megint szívinfarktusa van. Margó pedig azóta is retteg attól, hogy elveszíti férjét. Férje teljes körű kivizsgálást kért, hisz azóta sem sikerült rájönniük az orvosoknak, mi is okozza a rosszullétet.

“Teljes körű kivizsgálást kértem: vérvétel, nyaki ultrahang, röntgen a derekamról, a nyakamról, és azóta is vizsgálgatnak. Először azt gondolták, hogy napszúrást kaptam kint, és majd elmúlik a szédülés, de nem lett jobb. Most arra gyanakodnak, hogy a fülemben lehet valami, amitől rossz az egyensúlyérzékem. Tovább kell járnom vizsgálatokra, legutóbb a nyaki ereimet nézték, az sem kizárt, hogy elmeszesedett valami” – mondta a zenész a lapnak.

A vizsgálatok alatt is rendszeresen jár gyógytornára, sőt még otthon is végzi a gyakorlatokat. Természetesen felesége is sokat segít neki.

Hirdetés

Forrás: ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!