Nagyon szomorú hír jött a közkedvelt énekesnőről

Hirdetés

Mint ismeretes, a Megasztár egykori közönségkedvence Facebook-oldalán jelentette be a rossz hírt: gyengélkedik, ezért előre nem látható ideig nem vállal fellépést. Később férje is megerősítette a hírt, műteni kell Melindát:

„Találtak a szervezetében egy csomót, de szerencsére időben fordultunk segítségért, így egy megelőző operáció vár rá, ám a betegsége egyéb részleteiről többet nem szeretnénk elárulni. Amint felépül, jelentkezik majd – ígérte a Blikknekakkor Szíj Melinda férje.

Mára már Melinda túl van az életmentő műtéten, és otthon lábadozik:

„Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről – mondta az örömhírt lapunknak az énekesnő férje, Szekér Attila, aki egyben neje menedzsere is.

“Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége.” – tolmácsolta kedvese szavait a menedzser, arra hivatkozva, hogy az énekesnő kimerült, nem tud nyilatkozni.

Hirdetés

Forrás: blikk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!