Rothschild-kartell: a szegények kiirtásával kell eltörölni a szegénységet!

Hirdetés

Az Agenda 21 tervezet a legalsó társadalmi rétegeket semmisítené meg, a túlélőket pedig rabszolgasorba taszítaná?

A világhatalmi elit régóta várja azt, hogy hatalomra kerüljön. Az Agenda 21, a saját tervezett népirtásuk is  régóta előkészítése fázisban van, sőt, egy ideje már el is kezdték titokban, szinte észrevétlenül megvalósítani. A világban nagyobb háborúkat, konfliktusokat szítanak, feszültségeket generálnak, és megpróbálják a világ nemzeteit egymásnak ugrasztani. Óriási demográfiai válságot – bevándorlási hullámot – idéztek elő, és gazdasági kivéreztetésbe kezdtek az USA-ban és a világ más tájain.

Miközben a világ azt gondolja, hogy a jó irányba halad, addig valójában senkinek sincs fogalma arról, hogy Trump elnök is csak a világhatalmi elit által mozgatott kirakat bábu. Az amerikai elnököknek szinte semmilyen jogköre nincs Kennedy óta.  Ő volt az utolsó ilyen autonóm elnök, meg is lett az eredménye annak, hogy fel akart lépni az árnyékkormánnyal szemben, mivel egyszerűen félreállították a CIA megbízásából.

Azóta pedig fontos nekik, hogy minden az ország élére állított elnök egydimenziós, buta “karakter” legyen.

A világhatalmi elit, a különleges vérvonallal rendelkező szupergazdag réteg célja egy: eltörölni a szegénységet, de ezt egy meglehetősen sajátos módon oldanák meg, szintén sajátos célból. Szerintük ugyanis a szegénységet csakis a szegények elsöprésével lehet elérni. A hideg logika célja pedig az, hogy a fennmaradt túlélőkkel egy új rabszolga társadalmat építtessenek fel.

Hirdetés

A világ eladósítása már nagyban zajlik, valamint Európa teljes demográfiai tönkretétele is. A szegény réteg alkotja a Földön jelenleg a legnagyobb réteget, és a világ vagyonát nagyon kevesek birtokolják.

Az Agenda 21 végrehajtása után az emberiség néhány száz milliós léteszámra redukálódna – állítják bennfentesek.

Sokak szerint ugyanis ez az egész már évtizedek óta zajlik, de mivel lassan csinálják.

Forrás: avilagtitkai

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!