Szent Grál: ha létezik, jobb, ha soha nem találják meg!

Hirdetés

A Szent Grált állítólag nem véletlenül nem lehet még ma sem meglelni. Ha ugyanis ez bekövetkezne, az emberiség valami olyasmit szabadítana magára, amivel nem bír el!

Szinte nincs olyan ember a Földön, aki ne lenne tisztában valamilyen szinten a Szent Grál legendájával. Ez volt az a kehely, vagy kupa, amiből Jézus az utolsó vacsorán ivott, és állítólag ebben fogták fel Krisztus vérét a kereszten. Ez az ereklye tehát minden bizonnyal a keresztény egyház egyik legfontosabb lelete lehetne, hiszen ha meglenne, bizonyítaná azt, hogy Krisztus meghalt a kereszten. Mi több, talán vérmaradványok, vagy egyéb DNS maradványok is lehetnek a felületén – állítják a szakemberek.

Sokak szerint azonban a Grálnak valójában nem véletlenül veszett nyoma, először a templomosok rejthették el a világ elől, mert már ők is tudhatták azt a borzalmas titkot, ami miatt soha nem szabad, hogy ember fia rátaláljon.

A Grál ugyanis különleges volt a rajta található szennyeződések miatt.

Földönkívüli vért tartalmazott ugyanis a kehely. A Grált azért nem találhatjuk meg soha, mert akkor romba dől az egyház meséje, és kiderül, hogy Jézus valójában egy nem evilági teremtmény volt: egy földönkívüli faj képviselője.

Hirdetés

Ha ma ráakadna a tudomány, akkor az egyháznak hitéleti válsággal kellene szembenéznie, hiszen az isteni tanítás szerint Isten az embert a maga képére formálta.

Azonban ha Jézus nem ember volt, felvetődik a kérdés: akkor mi?

Nyilvánvaló, hogy valami felsőbb entitás, ezt pedig akárhogy nézzük, földönkívülit jelent. Vagyis nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Krisztus azért élte túl a Golgotát, és támadt fel, mert messze több volt, mint ember. Nem véletlen az sem. Hogy Jézus születésénél egy égi jelenség jelent meg, melyet a napkeleti bölcsek követni tudtak. Sok feltételezés szerint ez a fényjelenség valójába egy földönkívüli űrhajó volt, mely lehozta Krisztust a Földre.

A Szent Grál a rajta lévő organikus szennyeződések miatt rengeteg mindenre bizonyíték lenne. Egyúttal romba is döntene mindent. A rajta található vérmaradványok és DNS kódja ugyanis olyan információkat is tartalmazhat, melyekre még nem áll készen az emberiség.

A Vatikán titkos levéltára több olyan dokumentumot is tárol, melyek írnak a Szent Grál elrejtéséről, de a pontos helyet egyik sem nevezi meg.

Hirdetés

Egyesek szerint a Grál őrzői egymásra örökítik feladatukat, így soha sehol sem marad nyoma annak, hogy hol lehet.

Így védik meg az emberiséget a saját nagyravágyásától, és attól, hogy olyan kerüljön a birtokába, amire még nincs felkészülve.

Forrás: avilagtitkai

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!