Szörnyű dolgot állítanak: Stephen Hawkingot valójában meggyilkolták, megtudtuk miért

Hirdetés

Nem ő az első és egyetlen tudós, akit félreállítottak a történelem során. Közel járhatott a végső igazsághoz, és ezt el akarta mondani a világnak?

Lehetséges, hogy Stephen Hawking olyan dolgokról tudott, ami komolyan veszélybe sodorta az életét, és valójában a halála nem volt teljesen természetes. Összeesküvés elmélet hívők körében merült fel először, hogy valami történhetett, amit nem mondanak el a világnak a brit elméleti fizikus halálával kapcsolatban. Ne feledjük, már évtizedek óta léteznek olyan fegyverek, melyekkel úgy lehet valakit eltenni láb alól, hogy a boncolás során természetes halálokot találjanak az orvosok.

Ilyen volt többek között a hírhedt CIA által is használt szívroham fegyver is.

Stephen Hawking mindig is hitt az idegenek létezésében, és gyakran figyelmeztette arra a világot, hogy nem lenne szerencsés, ha egy földönkívüli civilizációval találkoznánk, mert feltehetően elpusztítanának minket.

Szerinte ugyanis az intelligencia és a technológiai fejlettség még nem vonná magával azt, hogy elég intelligensek a békéhez, vagy ahhoz, hogy ne sanyargassanak más lényeket.

Hirdetés

Sokak szerint Hawking rálelhetett valamire, ami végérvényesen bizonyította volna a földönkívüliek létét itt az univerzumban, ezért veszélyt és fenyegetést jelentett a titkos háttérhatalmak számára, akik bár tisztában voltak ezzel, próbálták a végsőkig titkolni a világ elől ezt.  Mint kiderült, Hawking utolsó dokumentuma amin dolgozott, végleg bizonyíthatta volna a multiverzum elméletet.

Azaz a segítségével rálelhetnek a jövőben más univerzumok nyomaira, ezzel pedig idővel fel is fedezhetjük azokat. Ez magával vonja más létformák kolóniáinak is a felfedezését.

Az elmúlt évtizedekben számos alkalommal tettek el láb alól kutatókat, csillagászokat, fizikusokat.

Ők mind rejtélyes körülmények között haltak meg. Egy időben pedig több tucatnyiukat érte rejtélyes baleset, ez pedig azt jelentette, hogy szisztematikusan próbálták elhallgattatni azokat, akik túl sokat tudtak.

A bizarr összeesküvés elmélet hívei szerint Hawking esetében is ez tönkretehetett, és a megfelelő pillanatra vártak, amikor el tudják tenni láb alól, majd halálát az öregségnek, betegségének és korának tudják “beállítani”. Azonban az igazság mindezek ellenére előbb vagy utóbb, de ki fog derülni. Ahogyan az is, hogy Hawking pontosan min is dolgozott életének utolsó napjaiban, és miért halt meg valójában.

Forrás: avilagtitkai

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!

Kövess minket a Facebookon!