Uszodai pletyka vagy tényleg babát vár Hosszú Katinka?

Hirdetés

Hosszú Katinka és Shane Tusup próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A minap együtt is látták őket, most pedig kiderült, hogy párterápiára járnak.

A Bors uszodai forrásból úgy értesült, hogy Katinka és férje, Shane úgy próbálja megoldani a házassági gondokat, hogy párterápiára járnak. Az úszónő döntött úgy, hogy segíséget kérnek.

“Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat” – mondta egy informátor a lapnak. Ezt azért is meglepő, mert pont Hosszú volt az, aki beadta a válókeresetet, és aki szakított férjével, mert olyasmi történt, amit már nem tudott elviselni.Tusup egyébként elköltözött abból a budai lakásból, ahol Katinkával laktak. A Borsnak az egykori szomszéd azt mesélte, hogy Katinka novemberben költözött el, Shane pedig néhány hete.

A lap elérte Hosszú Istvánt, Katinka édesapját, aki szűkszavúan nyilatkozott.
“Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből” – mondta Katinka édesapja, aki hangos nevetéssel reagált arra az uszodai pletykára, hogy Katinka várandós lenne.

Forrás: life.hu

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!