Váratlan fordulat: megtörte a csendet VV Fanni gyilkosa

Hirdetés

VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el budapesti otthonából, majd két héttel később kiderült: gyilkosság áldozata lett. Halálával egy hozzá feltehetően közel álló férfit, B. Lászlót gyanúsítják, aki azóta előzetes letartóztatásban is van. A férfi végre elmondta, mi is történt a gyilkosság napján.

VV Fanni gyilkosa hónapok óta előzetes letartóztatásban van, ám egészen idáig nem volt hajlandó vallomást tenni azzal kapcsolatban, mi történt az ominózus napon. Most végre megtörte a csendet.

“Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta” – mondta el a gyanúsított ügyvédje, Brodmann Péter.

A férfi az autójába tette Fannit, ekkor készült róla kamerafelvétel is.

“Elment a megadott helyre, átadta Fannit, majd László elutazott Siófokra. Többet az ügyről nem tud.Az sem lehetetlen, hogy Fanni még életben van.Egynapos kora óta ismerem Lászlót, mindig is jó viszonyban voltunk. Ő egy álmodozó, jólelkű gyerek volt világ életében. Én és a családja is hiszünk neki, és tudjuk, hogy nem ő ölte meg Fannit, és maximálisan mellette állunk. László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.”

Hirdetés

Fanni családja azonban másképpen gondolja:

Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit” – mondta a család ügyvédje.

Forrás: life.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!